štvrtok 15. novembra 2012

Marinované rezne - marináda


Suroviny
* bravčové rezne (karé alebo stehno)
* 3 vajcia
* soľ
* 1 malá lyžička vegety
* 1 malá lyžička čierného korenia
* 1 malá lyžička mletej rasce
* 1 malá lyžička červenej papriky
* 1/2 lyžičky zázvoru
* pol lyžičky ostrého korenia
* 1 lyžička kečupu
* 1 lyžička worčestrovej omáčky
* tuk na vyprážanie

Postup prípravy

1)V hlbšej nádobe rozšľaháme vajíčka a postupne pridávame všetky koreniny. Mäso naklepeme, vložíme do koreneného nálevu a uložíme na chladné miesto.

2) Po 3-4 hodinách ho otočíme a necháme do druhého dňa odležať (najmenej 12 hodín). Rezne prudko opečieme.